Sunday, November 7, 2010

Komentari Posalji Stampaj Ambiciozna pevačica: Madonna pokreće vlastiti lanac fitness klubova širom sveta



Pop diva Madonna, poznata po fanatičnoj predanosti tjelovježbi, uskoro pokreće lanac fitness centara Hard Candy, nazvan prema njenom istoimenom albumu.

Kako prenosi Associated Press, prvi je centar izgrađen u Ciudad de Mexicu, prostire se na 30.000 četvornih metara, a otvorenje je najavljeno za 29. novembra.
U službenom saopštenju stoji kako Madonna osmišljava ovaj projekt već tri godine, a poslovni su joj partneri njen menadžer Guy Oseary i firma New Evolution Ventures, iza koje stoji Mark Matrov, osnivač golemog poslovnog carstva 24 Hour Fitness sa više od 420 fitness klubova u 16 zemalja.
Hard Candy fitness u Ciudad de Mexicu najavljuje se kao prvi od planiranih desetak centara u metropolama širom svijeta: u Rusiji, Brazilu, Argentini, Europi i Aziji.
Oseary i Matrov ističu kako je brojne inovativne metode vježbanja i vrhunske sprave odabrala sama Madonna, a njena životna filozofija osjećat će se, kažu, svugdje: u muzici, osvjetljenju, dizajnerskim rješenjima... Tu je i kafić sa zdravim napicima, sauna, parna kupelj, sobe za meditaciju... Ukratko, do najmanjeg detalja razrađeno je sve što je glazbena multimilionerka zamislila da mora imati idealan fitness centar.

0 comments:

Post a Comment